İZİNLİ SAYILMA (KAYIT DONDURMA) İŞLEMLERİ HAKKINDA

13.04.2020

İZİNLİ SAYILMA (KAYIT DONDURMA) BAŞVURUSUNDA BULUNACAK

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı uyarınca; Lisansüstü öğrencilerimizin izinli sayılma (kayıt dondurma) işlemleri konusunda alınan Enstitü Yönetim Kurulu kararı için lütfen tıklayınız.

NOT:  İzinli sayılma başvuruları 30 Nisan tarihine kadar ilgili ana bilim dalı başkanlıklarına yapılacaktır. Başvuruda yürütülecek işlemler;

• Öğrenci, 2.FR.0057 Nolu İzinli Sayılma Formu düzenleyerek danışman öğretim üyesine e-posta yoluyla iletecektir.
  • Danışma öğretim üyesi gerekçeli görüş bildirdiği dilekçesi ve izinli sayılma formunu e-posta yoluyla ilgili anabilim dalı başkanlığına iletebilecektir.
  • Tez döneminde olup azami süresi 2019-2020 bahar yarıyılında biten öğrencilere, herhangi bir başvuruda bulunulmasına gerek olmaksızın eğitime ara verilen süre kadar ilave ek süre verilecektir.