2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Geçici Kontrol Listesi

18.01.2021

BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar  yarıyılı tezli yüksek lisans ve doktora/sanatta yeterlik program başvurularına ait kontrol listeleri aşağıda  yayınlanmıştır.

Adayların bilgilerini kontrol ederek en geç 20 Ocak 2021 Çarşamba  günü saat 17.00’a kadar lisansustu.kesınkayıt@omu.edu.tr  mail adresine; aday numarası, adı, soyadı ve başvurduğu program bilgilerini yazarak değişiklik/düzeltme talebinde bulunması gerekmektedir.

Değişiklik/düzeltme talepleri geçici listenin yayınlandığı saatten başlamak üzere yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar kabul edilmektedir. Belirtilen tarih ve saatin dışında yapılan talepler, tabloda olmayan bilgiler ve program değişikliğine  ilişkin değişiklik/düzeltme talepleri dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapan adaylara ait bilgiler sistem üzerinden alınarak yayınlanmıştır. Tüm adayların mezuniyet ortalamalarını (100’lük GANO), ALES puanlarını, yabancı dil puanlarını, mezuniyet tarihlerini ve mezun olunan bölüm/programlarını kontrol ederek, eksik veya hatalı bilgilerine ilişkin düzeltme maili atmaları, değişiklik/düzeltme yapılacak bir durum yok ise mail atmamaları önemle rica olunur.

Adayların değişiklik/düzeltme talebini mail metnine açık bir ifade ile sadece değişiklik talebinde bulunduğu puanını rakamlarla yazarak belirtmeleri  gerekmektedir. (Lütfen mail ekinde belge göndermeyiniz)

Değişiklik/Düzeltme  E-Posta Örneği:

Kime: lisansustu.kesinkayit@omu.edu.tr

Konu : Değişiklik/düzeltme talebi

Mail Alanı: Aday numarası, adı ve soyadı ile başvurduğu program bilgilerini yazarak değişiklik/düzeltme talebinde bulunduğu bilgiler yazılmalıdır. Adayların kendilerine ait e-posta adreslerini kullanmaları kontrollerimiz açısından yararlı olacaktır.

• Giriş sözlü ve/veya yazılı sınava girmeye hak kazananlar 29 Ocak 2021 Cuma  günü Saat 10:00’da ilan edilecektir.
  • Uluslararası öğrencilerde değerlendirme kriteri ve giriş /özel yetenek sınavı yapılmadığından geçici kontrol listesi yayınlamamıştır.Ana Bilim/Ana Sanat Dalı Başkanlıklarının Uluslararası öğrenci statüsünden başvuruda bulunan adayları değerlendirme sonuçları, 05 Şubat 2021 Cuma günü Saat 17:00’da  duyurulacaktır.

Kontrol Listesi için Tıklayınız.