Yeni Kayıtlı Öğrenci Kimlikleri

Yazar: lisansustu | Tarih: 28 Mart 2024

2023-2024 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında enstitümüze kayıt yaptıran öğrencilerimizin kimlikleri çıkmış olup, 01.04.2024 tarihinden itibaren;

Tezli yl /Dr ve Tezsiz yl (2. ÖĞRETİM) programlarına kayıtlı öğrenciler derse girdikleri fakültelerde bulunan ana bilim dalı başkanlığı sekreterliğinden,

Tezsiz yükseklisans uzaktan eğitim programlarına kayıtlı öğrenciler ise UZEM öğrenci İşleri biriminden teslim alabilceklerdir.

(UZEM Adres: Ondokuzmayıs Ü. Kurupelit Kamp. Uzaktan Eğitim Merkezi Atakum/ SAMSUN 0362 312 1940)

Öğrenci sistemine fotoğraf yüklemediği için kimliği basılamayan öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Kimliği çıkmayan öğrencilerden kimlik çıkarmak isteyenlerin 1 adet dijital veya fiziki fotoğraf ile kimlik bürosuna başvuru yapmaları durumunda kimliklerini teslim alabileceklerdir.

(Kimlik Bürosu Adres: Ondokuzmayıs Ü. Kurupelit Kamp. Merkez Yemekhane binası 1. Kat Hastane 3. katlı otopark yanı )