2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İÖ/UE/Tezsiz Yüksek Lisans Programları Asıl/Yedek Sonuçları

28.08.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İkinci Öğretim ve Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Asıl/Yedek Listeleri için tıklayınız…

Asıl olarak kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların; kesin kayıt işlemleri 31 Ağustos-04 Eylül 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Adayların kayıt işlemleri şahsen veya posta yoluyla yapılmayacaktır.

İstenen Belgeler:

• Diploma/Mezuniyet belgesi (E-Devlet çıktısı)
  • Transkript (Onaylı ve en geç 21.08.2020 tarihinden önce mezuniyet tarihi işlenmiş olmalıdır)
  • Vesikalık fotoğraf (Renkli olarak taranacaktır)
  • Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi veya özel kurumlarda halen görev yapan yönetici, öğretmen veya müfettiş olarak çalıştığını gösterir belge (Eğitim Bilimleri/Eğitim Yönetimi için)
  • Sabıka Sicil Kaydı (E-Devlet çıktısı)

• Asıl olarak kayıt hakkı kazanan ve kesin kayıt yaptırmak isteyen adayların yukarıda belirtilen belgelerle 04 Eylül 2020 Cuma günü saat 16.30’a kadar lisansustu.kesinkayit@omu.edu.tr adresine kayıt yaptırmak istediği programı ve aday numarasını belirterek başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Belge kontrolü yapılan adaya öğrenci numarası tanımlanarak öğrenim ücretini yatırmak üzere e-posta aracılığı ile bilgi verilecektir.
  • Öğrenci numarası kendisine iletilen aday herhangi bir Halk Bank Şubesi/ATM’si üzerinden öğrenci numarası ile birlikte öğrenim ücretini yatıracak olup belgesini aynı e-posta adresine gönderecektir.
  • Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenim ücretleri için tıklayınız.
  • İstatistik/Veri Bilimi Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) Programına kayıt yaptırmak isteyen adaylar protokol kapsamında indirimden faydalanabilmesi için TÜİK Personeli olduklarına dair çalışma belgesi göndermelidirler.

Not:    Her bir programımıza kesin kayıt yaptıracak adayların sayısı ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları için 10, uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları için ise 15’in altında kalması durumunda program açılmayacaktır. Bu programlara başvuruda bulunan adaylar e-posta yoluyla ayrıca bilgilendirilecektir.

* 07.09.2020 tarihinde kayıt yaptırmaya hak kazanmış 1. Grup yedek adaylar web sayfamızda ilan edilecektir.