2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Programlar için 3. Yedek Liste

Author: lisansustu | Date: September 23, 2024

Kesin kayıt işlemleri elektronik ortamda uzaktan erişim yoluyla yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla kesin kayıt başvuruları kabul edilmeyecektir.

“YEDEK” Kayıtlar (3) 24 Eylül 2024

“YEDEK” Kayıtlar (4) 26 Eylül 2024

İstenilen Belgeler(Yeleştirmeye esas belgeler)

Transkript belgesi (Onaylı veya e-Devlet çıktısı) Aşağıda yazılı kurumlarda fiilen çalışan ve protokol kapsamında yerleştirilen adayların öğrenim ücreti indiriminden faydalanabilmeleri için görev yeri belgesi OMÜ-Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimde İş Birliği Protokolü OMÜ-Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Eğitimde İşbirliği Protokol OMÜ-Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı Eğitim Protokolü OMÜ-Samsun İl Müftülüğü Eğitim Protokolü OMÜ-Türkiye İstatistik Kurumu Eğitim Protokolü (İstatistik / Veri Bilimi (Uzaktan Eğitim) Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personeli (Tüm Programlar) Kesin Kayıt Süreci:

"3. Grup" olarak ilan edilen adayların 24 Eylül 2024 tarihinde lisansustu.tezsizkesinkayit@omu.edu.tr adresine yukarıda belirtilen belgeleri ek yaparak göndermeleri gerekmektedir.

E-Posta Örneği:

Ad-Soyad

Kesin kayıt yaptırmak istenilen program adını belirterek Talebini enstitüye ileten adayın e-posta adresine enstitümüze iletildiğine dair otomatik bir cevap gönderilecektir. Otomatik cevap gelmeyen adaylar e-posta adresimizi kontrol ederek, talebini yinelemesi gerekmektedir. Belge kontrolü yapılan adayın öğrenci numarası tanımlanarak öğrenim ücretini yatırmak üzere e-postasına iletilecektir. Öğrenci numarası kendisine iletilen ve kaydı onaylanan adayın; Ziraat Bankası ATM’si üzerinden öğrenci numarasına tarafımızca borçlandırılan harç tutarını ödeyerek işlem yaptığı e-posta adresi ile aynı adrese lisansustu.tezsizkesinkayit@omu.edu.tr ödeme dekontunu göndermesi gerekmektedir. Kesin kayıt başvurusu yaptığı ve enstitümüzce kendilerine öğrenci numarası tanımlandığı halde borcunu ödeyip belirtilen süre içerisinde dekontu enstitümüze iletmeyen adaylar kayıt hakkını kaybeder. Yerine sıradaki yedek adaya kesin kayıt hakkı verilir.

“3. Grup Yedek” olarak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 24 Eylül 2024 Salı günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

Kayıt hakkı kazanan adayların mağdur olmaması için; açıklamalara uygun hareket etmeleri ve tüm iletişimlerini yukarıda belirtilen e-posta üzerinden yazılı olarak yürütmeleri gerekmektedir. Tezsiz yüksek lisans programlarında kayıt sürecinin tamamlanabilmesi için harç ücretinin kayıt süresi içerisinde yatırılması gerekmektedir.

1- Her bir programa kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı ikinci öğretimde 15, uzaktan eğitimde 20’nin altında kalması durumunda program açılmayacaktır. Başvuru sayısı az olan programların kayıt talepleri son güne kadar alınarak, sayısal değerlendirme yapıldıktan sonra öğrenim ücreti işlemleri yapılacaktır. Bu programlara başvuruda bulunan adaylar e-posta yoluyla ayrıca bilgilendirilecektir.

2- Kesin kayıt işlemi tamamlanan öğrenciye her ne sebeple olursa olsun kendi isteği ile kayıt sildirmek istediği taktirde ilgili mevzuat gereği harç iadesi yapılmamaktadır

• İkinci öğretim programlarında dersler ve sınavlar hafta içi saat 17.00' dan sonra ilgili ana bilim dalı başkanlığının bulunduğu binada yüz yüze yapılmaktadır. Derslere %80 devam zorunluluğu vardır.

• Uzaktan eğitim programlarında dersler çevrim içi (online) yürütülmektedir. Yarıyıl sonu ve bütünleme sınavları Üniversitemiz Kurupelit Yerleşkesinde yapılmaktadır.

3- Adayların yerleştiği program bilgilerini dikkatlice inceleyerek kesin kayıt talebinde bulunmaları gerekmektedir.

4- Sonuç sıralamasında Puan eşitliği olan adaylarda ilgili yönetmelik gereği yaşı küçük olana öncelik verilmektedir.

“Asıl” olarak kesin kayıt yaptırmaya hak kazandığı halde süresi içerisinde başvuruda bulunmayan adayların yerine alınacak 4. Grup “Yedek” listesi 24 Eylül 2024 Salı günü saat 17:00’da web sayfamızdan ilan edilecektir.

Tezsiz Yüksek Lisans öğrenim ücretleri için tıklayınız.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (İÖ/UE) Tezsiz Yüksek Lisans Programları Asıl/Yedek Listeleri için tıklayınız…